Още преди плетената рокля, която се завърна като тренд, плетената чанта

...
Още преди плетената рокля, която се завърна като тренд, плетената чанта
Коментари Харесай

На плажа или в града, плетената чанта е най-желаният летен аксесоар

Още преди плетената рокля, която се завърна като тренд, плетената чанта се трансформира от тези фешън повторения, без които като че ли този сезон няма да е същия. И това лято тя е обект на предпочитание, като лек лъх от 70-те, обичаното ни десетилетие, което постоянно се долавя в дрешника ни за топлите месеци. В града или на плажа, с изрязан топ и дънкови къси панталони или с красива ефирна рокля, тази чанта може да се носи с съвсем всичко, с цел да освежи летния ни стайлинг. Точно както го вършат и it девойките като Елза Хок, София Ричи, Хейли Бийбър и Бланка Миро, която обожаваме поради бохемския й жанр.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

Може би помните по какъв начин още предходната година плетените чанти на Prada бяха тоталния шлагер измежду инфлуенсърите. Виждахме ги освен в обичайното бежово, само че и в разнообразни ярки тонове като синьо, розово и жълто. Но ето, че тяхната новост се завърна и този сезон, като още веднъж разрешават да бъдат носени както край брега на морето, по този начин и в града с поли, рокли и тези пижамени сетове, които ви показахме през вчерашния ден.

И макар че с изключение на Prada, и други висок клас марки пуснаха свои прочити на плетената чанта, ние открихме няколко по-бюджетни разновидности, като някои от тях към момента са понижени, което ги прави съвършените шопинг находки. Вижте ги в галерията ни!
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lucy Williams (@lucywilliams02)

 
Но в случай че желаете и нещо по-бляскаво...

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР